.::.Начало.::.Новини.::. Албуми.::. Поезия.::.Дискография.::. Публикации.::. Медия.::. Контакти.::.

free online dating site

КОНЦЕРТ-ПРОМОЦИЯ НА НОВИЯ АЛБУМ
"ТАНЦУВАЙ ПАГАНЕ"

На 27.05.09, 19 часа в зала 1 на НДК ,авторката и изпълнителката на една от любимите песни на българската нация "Търновска царица" подготвя голям мегаспектакъл - промоция на новият, така дълго очакван от феновете Албум "Танцувай Пагане". Песента има чудесна видеоверсия-клип, която от самото начало грабна феновете и се наложи безрезервно като песен с голяма национална значимост.

Илка Александрова е подготвила големи изненади, оркестърът на певицата е от квартет музиканти, Ангел Чакъров(акордеон), Иван Добрев(кларинет), Иван Стоянов(цигулка) и Веселин Николов(клавир), 2 беквокалистки, и фолклорна танцова формация "Зорница".

В Зала 1 на НДК за първи път феновете на певицата ще чуят на живо едни от най -любимите си песни като "Армаган ти нося", "Прочу се Дана Юрдана", "На "Кенана" да идем", "Завило се вито хоро" и всички останали авторски песни на певицата, които са тотални хитове..!! Илка Александрова обещава голямо шоу, което неминуемо ще остави дълго време следа в сърцата и душите на нейните фенове...!!

 
 
  ТВ новини: очаквайте скоро!
 
free online dating site
 
free online dating site